- CSR - News

Run for KiKa Estafetteloop – Benefietveiling 2017

BNP Paribas Leasing Solutions NV en Troostwijk Auctions organiseren een online benefietveiling van o.a. gesigneerde shirts van Tom Dumoulin, Het Nederlands Elftal, een hockeystick van Maartje Paumen, gesigneerde boeken van Paul van Loon en voetbalkaarten, diverse tegoedbonnen en nog véél meer. De hele veilingopbrengst gaat naar KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij).

Neem een kijkje op de veiling site en bied mee! Dit kan tot 21-8-2017, 20.00 uur.

1-2-3 September 2017 zal BNP Paribas Leasing Solutions deelnemen aan de Run for Kika Estafetteloop. In teamverband zal er door het team, bestaande uit 9 lopers en 4 teamsupporters, 285 km afgelegd worden. Verspreid over 3 dagen zal er een route afgelegd worden van Groningen naar Utrecht. Het team eindigt bij het Prinses Máxima centrum in Utrecht.

Het doel van het evenement is zoveel mogelijk geld ophalen voor KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij). Met onder andere de bovengenoemde veiling worden de sponsorgelden geworven, maar u kunt het team ook rechtstreeks sponsoren.

Adopteer bijvoorbeeld een stukje weg. Onze kilometers kunt u kopen! Voor slechts 25 euro per kilometer zijn ze voor u. Koopt u 3 of meer aansluitende kilometers dan houden wij u tijdens het evenement op de hoogte van onze prestatie via onze Facebookpagina. We rennen die kilometers speciaal voor u!

Bied mee op deze veilingitems en nog veel meer.....

Bied mee op een BBQ voor 50 personen

Bied mee op een t-shirt van het Nederlands Elftal

Bied mee op een gesigneerd boek van Paul van Loon