Onze 5 Pijlers

Expertise, simplicity, responsiveness, innovation, responsibility: ons serviceaanbod berust op 5 krachtige pijlers waarmee we onze klanten en partners een kwalitatief hoogwaardige en optimale service bieden.

This is custom heading element

BNP Paribas Leasing Solutions positioneert zich als ‘business accelerator‘: opdat onze klanten en partners kunnen groeien, zoeken we steeds naar mogelijkheden om het aanbod van onze producten en diensten te verbeteren. Deze belofte ziet u terug in de signatuur van ons merk: ‘Business is ON‘. Daarbij gaan we uit van onze vijf pijlers:

5 pijlers van BNP

 

Expertise– Wij moedigen kennis delen aan zowel intern als extern en zetten alle knowhow van bedrijfsmiddelen in voor onze klanten en partners, zodat zij hun groei duurzaam kunnen ontwikkelen.

5 pijlers van BNP


Eenvoud-
Wij werken als een multidisciplinair team en streven daarbij naar een hoge mate van operationele efficiëntie.

5 pijlers van BNP

Reactiviteit– We reageren snel en bieden relevante oplossingen die snel kunnen worden toegepast.

5 pijlers van BNP

Innovatie- We zetten ons in voor vernieuwing & verbetering en hechten waarde aan het regelmatig voorstellen van passende, vernieuwende technologische oplossingen voor onze klanten en partners.

5 pijlers van BNP

Verantwoordelijkheid- We handelen op een ethische, verantwoorde manier volgens de waarden van de BNP Paribas groep. Om deze kernwaarde invulling te geven hebben wij het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Een markt georiënteerde organisatie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Contact