Werken bij BNP Paribas Leasing Solutions

BNP Paribas Leasing Solutions heeft 3400 medewerkers wereldwijd. BNP Paribas Leasing Solutions Nederland opereert met een lokaal team van +/- 110 medewerkers. Onze medewerkers werken zowel met Nederlandse als met buitenlandse collega’s samen.

Cultuur

BNP Paribas Leasing Solutions kenmerkt zich door grote culturele variatie. De verdeling van mannen en vrouwen, leeftijd en achtergrond is divers en als medewerker van onze Nederlandse vestiging werk je in een internationale omgeving. Daardoor gebruik je zowel het Engels als het Nederlands bij je dagelijkse activiteiten.

Een dynamische en afwisselende carrière

Werken bij BNP Paribas Leasing Solutions in Nederland betekent de start van een dynamische carrière. Binnen de Operationele & Financiële Lease bieden we je de mogelijkheid om je te ontwikkelen in zowel commerciële als ondersteunende functies. Door ons internationale karakter is internationaal doorgroeien mogelijk.

Onze kernwaarden

BNP Paribas Leasing Solutions heeft vijf belangrijke pijlers ook wel commitments genoemd:

  • 1. Expertise
  • 2. Simplicity
  • 3. Responsiveness
  • 4. Innovation
  • 5. Responsibility

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers betrokkenheid, ambitie, creativiteit en verantwoordelijkheid hebben.

De klant centraal

Een medewerker van BNP Paribas Leasing Solution toont betrokkenheid met cliënten als het gaat om de dienstverlening. Service staat voorop. Bovendien is een medewerker binnen BNP Paribas Leasing Solution gebonden aan richtlijnen van ethiek en moet er sprake zijn van persoonlijke integriteit. Ons succes meten we aan de maatstaven van tevredenheid van onze klanten.

Een hecht team

Succes vergaar je binnen het team. Creativiteit bewerkstelligt nieuwe initiatieven, ideeën en het erkennen van de bijdrage van je collega’s binnen je team. Ambitie toon je in het streven naar uitdagingen en leiderschap.

Groot aanpassingsvermogen

Als medewerker van BNP Paribas Leasing Solutions ben je in staat om je aan te passen aan wisselende verwachtingen en een snel veranderende financiële wereld. We vinden het belangrijk dat je je verantwoordelijkheid neemt. Je toont initiatief en je bent ambitieus, volhardend en klaar om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Onze 5 pijlers

Neem contact met ons op voor meer informatie

Meer weten over werken bij BNP Paribas Leasing Solutions?