Telecommunicatie

“De telecom- en internetinfrastructuur vormt het digitale zenuwstelsel van Nederland. Zonder telecom zou de Nederlandse economie niet functioneren. Een kwart van de economische groei in de afgelopen decennia is te danken aan telecom” (Bron: www.destaatvantelecom.nl)

Tegenwoordig zien we niemand meer zonder smartphone of tablet, kunnen we bankzaken online regelen en zijn er meer en meer M-2-M (Machine to Machine) aansluitingen. ‘The internet of things’ groeit en groeit. Naar schatting staan er in 2020 wel vijftig miljard machines met elkaar in verbinding. Telecom maakt alles sneller en efficiënter. Bedrijven kunnen op een slimme manier gebruik maken van de groei in telecom. Een voorsprong met telecom is een voorsprong op de concurrent. Wij bieden u een financieringsoplossing om uw voordeel te behalen. Financieringsoplossingen zijn er voor alle soorten telecommunicatieapparatuur.

Telecommunicatie:

  • Mobiele telefoons en smart phones
  • Infrastructuur, zoals: telefooncentrales, routers of complete werkplekken

Facts & Figures

Gemiddeld investeren Nederlandse telecombedrijven ieder jaar ongeveer € 2,6 miljard euro in vernieuwing en onderhoud van het netwerk. Dat is € 162 euro per inwoner.

Nederlandse gebruikers gebruiken hun internetverbindingen intensief. Gemiddeld wordt er per huishouden voor 734 MB per dag gedownload. Dat staat gelijk aan 6 uur Youtube, 18 uur Spotify of 2 uur Netflix. Bron: Dialogic & TU Eindhoven (2014)

Ons land is met haar tienduizenden kilometers glasvezel, datacenters en internetknooppunten de Digital Gateway to Europe.

Wilt u meer weten over financiering van Telecommunicatie?

TS sales

Onze oplossingen om uw omzet te vergroten

Nummer één in Telecom financieringen