Wat doen wij?

BNP Paribas Leasing Solutions helpt bedrijven hun activiteiten op een duurzame manier te ontwikkelen door hen passende lease- en financieringsoplossingen te bieden. Onze deskundige teams begeleiden professionals die een investering willen financieren, de verkoop van hun bedrijfsmiddelen willen ontwikkelen of de financiering van hun wagenpark willen uitbesteden.

BNP Paribas Leasing Solutions is een gespecialiseerde Business Line van de BNP Paribas Group die zich bezighoudt met lease- en financieringsoplossingen voor bedrijfsmiddelen.

Als marktleider op het gebied van leasing helpen onze deskundige teams bedrijven die op zoek zijn naar:

  • Financiering van bedrijfsmiddelen
    We zijn gespecialiseerd  in financieringsoplossingen aan de ‘zakelijke en dienstverlenende’ klanten van de BNP Paribas Groep. We werken met zakelijke deskundigen van de bank die onze klanten een passende oplossing kunnen bieden.
  • Ontwikkeling van verkopen
    We helpen bedrijven en distributeurs (dealers en vendoren) met passende financieringsoplossingen voor hun bedrijfsmiddelen die zij kunnen voorstellen aan hun klanten. We bieden leaseoplossingen en stellen daarbij behorende diensten ter beschikking die kunnen bijdragen aan de verkoopontwikkeling.

We bieden creatieve, waardevolle oplossingen aan onze klanten en partners en werken als een ‘katalysator’ voor het bedrijf. Onze werknemers stellen alles in het werk om u de beste service te bieden. Deze service berust op onze vijf pijlers : expertise, simplicity, responsiveness, innovation en responsibility.

..

Kengetallen

32,1 miljard euro aan beheerd vermogen in 2018

Europees marktleider op het gebied van leasing

Meer weten?