Technologie & Software oplossingen

U produceert of verkoopt professionele apparatuur binnen de IT, kantoorbenodigdheden, software, telecommunicatie, medische of de audiovisuele sector. U wilt uw verkoop verder ontwikkelen door uw professionele cliënten leasing- en financieringsoplossingen aan te bieden.

Onze teams van experts zullen met u werken om de oplossing te vinden die de grootste bijdrage aan uw bedrijfsgroei levert.

De voordelen van onze technologie & software oplossingen:

  • Specialistische teams voor ieder type apparatuur, die de specifieke aard en de uitdagingen van uw branche begrijpen.
  • Een breed gamma van financieringsproducten om aan de wensen van uw klanten tegemoet te komen, zoals cash flowbeheer en aangepaste betaalschema´s.
  • Onze producten voldoen aan de laatste fiscale, wettelijke en accountant technische wijzigingen.
  • Heldere en homogene normen in de landen waarin wij actief zijn, om ervoor te zorgen dat u uniforme en efficiënte steun ontvangt.
  • Financieringscontracten kunnen worden aangeboden onder het BNP Paribas Leasing Solutions merk of onder uw eigen merk (vraag naar de voorwaarden)
  • Een opleidingsprogramma voor uw salesteam dat zich concentreert op financieringsoplossingen voor uw producten. Uw verkoopteam zal grondige kennis en inzicht krijgen in de producten en de oplossingen die wij aanbieden, wat zij in een klantgesprek kan gebruiken om uw verkoop proces te versnellen.

BNP Paribas Leasing Solutions heeft tal van producten en diensten ontwikkeld om aan de financiële behoeften van uw klanten te voldoen.

Operational Lease / Huur
Als u bij ons huurt, krijgt uw klant het gebruiksrecht van de apparatuur. Het eigendom ligt volledig bij BNP Paribas Leasing Solutions. Als de huurperiode voorbij is, kunt u uw klant helpen bij het maken van de beste keus: uw klant kan de apparatuur teruggeven, nieuwe apparatuur huren of de bestaande huur verlengen.

Financial Lease met aankoopoptie
Met deze vorm van financiering weet uw klant op voorhand de prijs van aankoop voor de apparatuur wanneer het leasingcontract ten einde loopt. Deze waarde, genoemd koopoptie, wordt op het contract vermeld. Aan het einde van het contract heeft uw klant de mogelijkheid om de koopoptie te lichten en eigenaar te worden van de apparatuur.

Lening – Payment Plan
Dit type product is de meest traditionele vorm van financiering en in sommige situaties nog steeds het meest geschikt. Vooral bij grootschalige IT en software trajecten biedt de flexibiliteit haar voordelen. Bij een Lening of Payment Plan is uw klant economisch eigenaar van de apparatuur en kan daardoor gebruikmaken van mogelijke subsidies en fiscale voordelen.

EXPERTISE

Dankzij ons opleidingsprogramma profiteert u van onze diepgaande kennis over onze producten en diensten, die uw team kan gebruiken om de verkoop te bevorderen. Dit is een innovatieve manier waarop BNP Paribas Leasing Solutions fungeert als een business accelerator voor haar partners, door het aanbieden van diensten met echte toegevoegde waarde.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Kengetallen

200 000 contracten

Europese leider  in financiering van office equipment

Partner Portal

Als partner van BNP Paribas Leasing Solutions krijgt u toegang tot onze internetportal. Dit laat u toe om snel en efficiënt de deal met uw klant af te ronden. Meer dan 95% van de kredietaanvragen worden door Technology Solutions op deze manier verwerkt.

First edition of the BNP Paribas Leasing Solutions Partner event TS 2016