IT Hardware & Software

Wij bieden financiering- en huuroplossingen voor uw Office equipment, IT en Telecommunicatie systemen.

  • Hardware

U bent een fabrikant of leverancier van IT hardware als Pc’s, thin clients en laptops of infrastructure als servers, WiFi en storage oplossingen en u bent op zoek naar een financieringsoplossing om naast uw technische kennis een gunstige prijsstelling aan uw klanten aan te bieden. BNP Paribas Leasing Solutions helpt u graag met een financieringsoplossing op maat die u zonder ingewikkelde processen kunt voorleggen aan uw klant. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van hardware financieringen en ontdekken graag met u hoe onze oplossingen u helpen om uw omzet te verhogen en marktaandeel te vergroten.

  • Software

U bent een editor, integrator of leverancier van bedrijfssoftware als ERP, CRM, PDM en EDM/ECM systemen en u zoekt een mogelijkheid om direct betaald te worden terwijl u concurrentie heeft van cloud oplossingen. BNP Paribas Leasing Solutions helpt u graag een concurrerend voorstel aan te bieden waarbij niet alleen licenties, maar ook implementatiekosten en upgrades kunnen worden meegefinancierd. Zo biedt u uw klant een passende oplossing aan die geen risico´s met zich mee brengt. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring in software financieringen zowel in als buiten de licentieketen en ontdekken graag met u hoe onze oplossingen u kunnen helpen.

Facts & Figures

De IT-dienstverlening is volgens het CBS goed voor een omzet op jaarbasis van circa 24 miljard en biedt werkgelegenheid aan ruim 192.000 mensen (www.CBS.nl)

De IT-branche zal dit jaar (2016) naar verwachting een omzetgroei realiseren van 7 procent. (www.skspro.nl)

Financiering van IT Hardware & Software

Wilt u meer weten over het financieren van IT hardware & software?

TS sales

Nummer 1
in software financieringen