Ontwikkel de verkopen van uw rollend materieel

U vervaardigt of verkoopt professionele bedrijfsmiddelen voor de landbouw-, de bouw-, de transportsector of interne logistiek. U wilt uw verkoop verder ontwikkelen door uw professionele cliënten leasing- en financieringsoplossingen aan te bieden.

Onze business unit Equipment & Logistics Solutions stelt, in de vorm van een samenwerking vernieuwende formules op maat.

Onze specialistische teams van experts zullen met u samenwerken om de oplossing te vinden die de grootste bijdrage aan uw bedrijfsgroei levert.

De voordelen van onze oplossingen:

  • Gespecialiseerde teams voor elk type bedrijfsmiddel die het specifieke karakter en de uitdagingen van uw sector begrijpen
  • Een breed scala aan financiële producten die aan de eisen van uw klanten voldoet
  • Bevorderen van de loyaliteit van uw klanten door de ‘One Stop Shopping’ benadering
  • Lease- en financieringsproducten in overeenstemming met de veranderingen in het juridische en fiscale landschap
  • Een trainingsprogramma dat uw sales medewerkers de kans geeft de nodige kennis over de financiële producten en oplossingen te vergaren

BNP Paribas Leasing Solutions heeft tal van producten en diensten ontwikkeld om aan de financiële behoeften van uw klanten te voldoen.

Operational Lease / Huur
Als u bij ons huurt, krijgt uw klant het gebruiksrecht van het bedrijfsmiddel. Als de huurperiode voorbij is, kunt u uw klant helpen bij het maken van de beste keus: uw klant kan het bedrijfsmiddel teruggeven, nieuwe bedrijfsmiddelen huren of de bestaande huur verlengen.

Financial Lease
De kenmerken van financial lease zijn vrijwel vergelijkbaar met koop op afbetaling en de standaard banklening. Een groot verschil tussen lease en een banklening is dat bij lease 100% gefinancierd kan worden. In tegenstelling tot operational lease wordt er bij financial lease in het algemeen geen restwaarde berekend.

De looptijd bij financial lease is vaak gelijk aan de standaard afschrijvingsperiode van het object. Bij financial lease berust het economisch eigendom bij uw klant. Uw klant activeert het object op de balans en schrijft het af.


 

EXPERTISE

Dankzij ons opleidingsprogramma profiteert u van onze diepgaande kennis over onze producten en diensten, die uw team kan gebruiken om de verkoop te bevorderen. Dit is een innovatieve manier waarop BNP Paribas Leasing Solutions fungeert als een business accelerator voor haar partners, door het aanbieden van diensten met echte toegevoegde waarde.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze oplossingen

Partner Portal

Als partner van BNP Paribas Leasing Solutions krijgt u toegang tot ons extranet. Dit laat u toe om snel en efficiënt de deal met uw klant af te ronden.