Office Equipment

Nederland behoort tot de absolute wereldtop van digitale economieën. Nergens ter wereld hebben zoveel huishoudens een pc, tablet of smartphone en is het mobiele netwerk zo goed ontwikkeld. Bovendien werken bijna alle bedrijven online en zijn onze internetservers de veiligste ter wereld” – Henk Kamp (Minister van Economische zaken)

Veranderingen in de technologische wereld vragen om veranderingen van middelen op de werkvloer. Van printen naar Cloud software, de opkomst van de 3D printer en de groei van ‘digitale’ werkplekken. Steeds meer flexibiliteit wordt gevraagd. Flexibiliteit kan gecreëerd worden door onze financieringsoplossingen. Financieringsoplossingen zijn er voor alle soorten Office equipment.

U bent een fabrikant of leverancier van Office equipment als Multifunctionele printers, Laserprinters, Productie print systemen of Documentbeheer oplossingen en u bent op zoek naar een financieringsoplossing om naast uw technische kennis en gunstige prijsstelling aan uw klanten aan te bieden?
BNP Paribas Leasing Solutions helpt u graag met een financieringsoplossing op maat die u zonder ingewikkelde processen kunt voorleggen aan uw klant. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring op het gebied van hardware financieringen en werken graag met u samen naar oplossingen die u helpen om uw omzet te verhogen en marktaandeel te vergroten.

Facts & Figures

Gartner: Wereldwijde bestedingen aan 3D-printers zullen in 2017 uitgroeien tot rond de € 4,1 miljard.

De wet van Moore stelt dat het aantal transistors op een chip iedere twee jaar verdubbelt.

In Nederland voert de overheid het topsectorenbeleid, waarbij ICT als innovatie-as een belangrijke rol heeft in de ambitie om te behoren tot de top-vijf kenniseconomieën. (www.ictmarktmonitor.nl)

Wilt u meer weten over het financieren van Office equipment?

TS sales

Onze oplossingen om uw omzet te vergroten