CEO

MARIEKE VAN ZUIEN CEO VAN BNP PARIBAS LEASING SOLUTIONS BELGIË EN NEDERLAND

Begin 2023 is Marieke van Zuien benoemd tot CEO van BNP Paribas Leasing Solutions in België en Nederland (BeNe). Zij is Antoine Lecomte opgevolgd die na zes jaar aan het hoofd van de organisatie toetreedt tot het internationale managementteam.

Marieke werkt sinds 2007 bij BNP Paribas Cardif waar zij als Director CSR & Communicatie en Chief Commercial Officer verantwoordelijk was voor de ontwikkeling en introductie van nieuwe producten en een sleutelrol vervulde in de herpositionering van het bestaande productaanbod. Sinds 2020 was ze onderdeel van de Raad van Bestuur van het BNP Paribas Cardif BeNe Cluster en eindverantwoordelijk voor sales en marketing in zowel België als Nederland.

Marieke van Zuien,: “BNP Paribas Leasing Solutions ontwikkelt creatieve financieringsoplossingen om de commerciële en duurzaamheidsdoelstellingen van klanten te versnellen. Ik ben erg enthousiast over de manier waarop we met asset financiering onze klanten ondersteunen duurzame groei te realiseren en tegelijkertijd oplossingen aanbieden om de circulaire economie een stap dichterbij te brengen. Ik kijk ernaar uit om met de teams in België en Nederland deze activiteiten verder vorm te geven en het aanbod van BNP Paribas in deze groeimarkten te versterken.”