ANTOINE LECOMTE CEO VAN BNP PARIBAS LEASING SOLUTIONS BELGIË EN NEDERLAND

foto Antoine LecomteBegin 2018 is Antoine Lecomte benoemd tot CEO van BNP Paribas Leasing Solutions België en Nederland.

Antoine Lecomte is zijn gehele carrière werkzaam geweest bij (de voorlopers van) BNP Paribas Leasing Solutions en bij BNP Paribas Cardif. Na zijn rechtenstudie in Strasbourg en business school in Parijs is hij begonnen als kredietanalist bij UFB Locabail (Paribas Group).

Daarna als budget controller, om vervolgens toe te treden tot de commerciële directie voornamelijk voor de implementatie van micro-informatica binnen de agentschappen.

In 1995 werkt hij bij BNP Paribas Cardif, Luxembourg als Chief Operating Officer, nadien als Adjunct CEO. Vanaf 2003 wordt hij in Frankrijk aangesteld als Directeur Marketing Investment voor Noord-Europa, vervolgens als International Regional Manager voor Scandinavië en tenslotte als Global Head of Marketing voor ‘High Net Worth Individuals’.

Antoine treedt in 2010, in dienst van BNP Paribas Leasing Solutions voor de reorganisatie en herstructurering van de filialen en portefeuilles van meerdere landen om eind 2012, de Internationale afdeling EMEA te versterken.

In 2017 is hij eerst CEO van Leasing Solutions Belgium, en in februari 2018 ook voor Leasing Solutions Nederland.