- CSR

CSR Dream4kids droomverslag Manon

Manon is een echte spring in het veld van 8 jaar. Vier dagen voor de droomdag was haar verjaardag dus het was extra feest! Haar lievelingsdier was een Koe! Alle reden dus om dit te verwerken in haar ultieme droomdag. Niet alleen Manon en Dion hebben genoten ook wij, Mariska en Marijke vonden het een onvergetelijke zonnige dag waar veel gelachen is.

Dream4kids

Ochtend

Manon werd in de ochtend overvallen en verrast in de klas met confetti kanon en ballonnen. Haar ‘vriendje’ Dion was ook van de partij! Nadat ze een prachtige prinsessenjurk aan kreeg zijn we met het Volkswagen busje naar snoepwinkel ‘de Soete Inval’ in Tilburg gereden. Daar mochten ze een grote snoepzak vullen en kregen ze nog heel veel extra snoep mee.

Middag

In de voormiddag zijn we naar de boerderij van Ellie Fonken gereden waar we een warm onthaal kregen met warme chocolademelk. Na de lunch werden de kids in een overal gehesen, regenlaarzen aan en waren ze klaar om boer Kees te helpen met allerlei boerderij klusjes. Hooien bij de kalfjes, kijken bij het melken, rijden in een tractor (hoogtepunt van de dag), op een 33jarige shetlander rijden en natuurlijk het paardje poetsen. Na de geweldige ervaring op de boerderij zijn we naar Ballorig Tilburg gereden waar de kids heerlijk een uur hebben kunnen rond rennen en hun energie kwijt konden met al dat snoepen, om vervolgens onze weg te vervolgen naar Hilvarenbeek.

Avond

In Hilvarenbeek werden we ontvangen bij restaurant Intermezzo waar we van een heerlijk (Manon noemde het ‘Romantisch’) diner mochten genieten. Net voor het eten had Manon nog extra cadeautjes gekregen. Ze was immers afgelopen maandag al 8 jaar geworden. Ze vond de mister Bean teddybeer zo leuk dat deze meteen mee mocht gaan eten. Tijdens eten hebben we verklapt dat er na het eten nog iets op het programma stond, namelijk Africa by light! Manon trok haar prinsessenjurk weer aan en tot haar verbazing bleken er ook lampjes in te zitten! ze ging helemaal op in de omgeving. Na de onwijs gave lichtshow in de Beekse Bergen en de wandeling door het park hebben wij Manon & Dion gedag gezegd en mocht ze met hun moeders nog een uurtje in het park blijven om te schaatsen of marshmallows te roosteren.

Al met al een geweldige dag waar Manon zichtbaar van heeft genoten.

Via deze weg willen wij ook aangeven dat we onwijs veel lieve sponsoren hadden:

CSR Dream4kids CSR Dream4kids CSR Dream4kids CSR Dream4kids CSR Dream4kids CSR Dream4kids