- CSR

CSR Dream4kids droomverslag Emma

Emma, een “coole” meid van 11, wordt ondergedompeld in de wereld van het “rappen” en is voor 1 dag een echte “rap-ster”. De droomdag ging voor haar in vervulling op vrijdag 16 december, een goed gevulde dag vol verrassingen. Wij zijn Cindy en Marie, en vonden het reuze fijn om voor deze coole meid een super droomdag te organiseren.

Dream4kids

Ochtend

Op 16 december om 9.30 h. werd Emma in haar klas verrast met een bezoek van de dreamchasers. Samen met haar beste vriendin stond haar een superdag te wachten. Na het aanpassen van een echt motorpak stond buiten een Harley Davidson te wachten voor een rit naar het centrum van den Bosch. Daar koos ze bij Cool-cat een coole outfit uit waarna een limousine haar opwachtte voor een rit naar Vught. Bij kapsalon Change Hairstyling  kreeg ze een ware metamorfose: Emma kreeg een “krullen”-kapsel, wat ze zo graag wilde, en werd ze opgemaakt als een echte “diva”. De limousine die nog steeds voor de deur stond was dus het gepaste vervoermiddel voor een rit naar Tilburg.

Middag

Tijdens de rit in de limousine werd Emma verrast met haar favoriete gerecht dat haar oma vaak maakte: Burek, een Bosnisch hartig broodje in de vorm van een slakkenhuis. Ook de kinderchampagne maakte van de lunch een echt feest. In Tilburg werden we in de Rock Academie opgewacht door Okwaro voor een stoere workshop rappen. Na een ietwat aarzelende start kregen we na 1,5 uur de opname van een echte rap te horen, ingezongen door de 2 meiden, en vertellend waar ze van “dromen”, een toepasselijk onderwerp aangedragen door de sympathieke rap-leraar.

Na het harde werken, was het tijd voor wat ontspanning in dierenpark De Oliemeulen, het vreemdste dierenpark van Nederland waar reptielen tot leven komen. Een slang om je nek of een vogelspin in de hand was echter een brug te ver voor onze coole Emma.

Avond

Na alle spanningen en verrassingen was het tijd voor een rustmoment tijdens de rit naar Den Haag waar Emma ongetwijfeld het hoogtepunt van haar droomdag zou beleven. Eerst nog lekkere spareribs eten bij King’s Spareribs en dan … naar het Paard van Troje waar de meiden een optreden van, jawel, haar idool Lil’ Kleine mochten bijwonen. Top of the bill: een meet and great met Lil’ Kleine en een plaatsje op het podium voor een heus publiek van jongeren die allen ongetwijfeld stik-jaloers zouden zijn geweest. Moe maar voldaan zijn de meiden tijdens de terugrit in slaap gevallen, verder dromend van die geslaagde dag!

Graag willen wij via deze weg alle sponsoren bedanken:

  • Limomij; prijsafspraken
  • De Oliemeulen; extra demo
  • King’s Spareribs; gratis dessert
  • Het Paard van Troje; gratis entree + consumpties
  • Lil’ Kleine; Meet & greet
  • Alle collega’s die voor en achter de schermen hebben meegeholpen met in het bijzonder dank voor de motor-rit, de fotoreportage, de logistieke ondersteuning, de heerlijke burek, en onze werkgever BNP Paribas Leasing Solutions die ons de gelegenheid gaf om deze droomdag te realiseren.

CSR Dream4kids CSR Dream4kids CSR Dream4kids CSR Dream4kids CSR Dream4kids CSR Dream4kids CSR Dream4kids