Office Equipment

Printers, kopieerapparaten en scanners zijn allemaal essentiële kantoormiddelen die dagelijks worden gebruikt om kritieke functies te ondersteunen.

Omdat ze intensief worden gebruikt, heeft uw klant echter regelmatig onderhoudskosten voor machines die snel in waarde dalen. Onze leasingoplossingen voor kantooruitrusting zijn een slimme optie.

Contacteer ons

TS sales
+0031(0) 73-6399400

Waarom kantooruitrusting leasen beter is voor een bedrijf

Elk bedrijf verandert door de tijd heen van vorm. Het is niet altijd mogelijk om te anticiperen op deze veranderingen of op de invloed die ze zullen hebben op de behoeften van een bedrijf. Onverwachte groei bijvoorbeeld kan heel stimulerend werken, maar niet als de kantooruitrusting van uw klant bedoeld is voor 12 in plaats van 24 werknemers.

Bovendien vervangen kantoortechnologiebedrijven de oudere modellen van hun producten gemiddeld om de paar jaar. Voor klanten is het moeilijk om grote vooruitbetalingen te rechtvaardigen voor aankopen van kantooruitrusting die snel verouderd zal zijn en moet worden vervangen. Zelfs als ze er in slagen om zich te verzekeren van het vereiste budget, hebt u geen garantie dat ze naar u zullen komen voor de upgrade.

U wilt dat uw klanten de technologie hebben die ze nodig hebben om competitief en relevant te blijven. Door kantooruitrusting aan uw klanten te leasen, hebben ze tegen een vaste prijs toegang tot de technologie en de upgrades die ze nodig hebben. De relaties met uw klanten zullen hierdoor ook versterken..

Waarom BNP Paribas Leasing Solutions?

We bieden leasingoplossingen voor kantooruitrusting die voor u en uw klanten geschikt zijn. Toegang tot bedrijfskritische uitrusting wordt gemakkelijker en betaalbaarder. Met de lease-oplossingen van BNP Paribas Leasing Solutions zorgt u ervoor dat uw klant toegang heeft tot de kantooruitrusting die hij nodig heeft en wanneer hij ze nodig heeft om zo zijn productiviteit te bevorderen.

We begrijpen de uitdagingen die uw klanten vandaag hebben. Gebruik onze expertise in de leasing van kantooruitrusting om uw klanten toegang te helpen geven tot wat ze precies nodig hebben, en uw business zal ook groeien.