IT Financiering

In een intelligente wereld moet ICT slim worden aangekocht. Technologie evolueert snel. Hierdoor verandert de manier waarop uw klanten werken en hun systemen moeten kunnen volgen.

Technologie evolueert snel en dit is meestal in het voordeel van uw klanten: hun activiteiten kunnen sneller en slimmer dan ooit worden uitgevoerd, en veel taken die veel tijd of middelen vergden, kunnen nu volledig worden geautomatiseerd. Bedrijven die steeds de laatste technologie gebruiken, kunnen hun voorsprong behouden, hun productiviteit maximaliseren en op wereldwijde schaal concurreren. Maar er komt voortdurend nieuwe technologie op de markt en kosten zoals voor onderhoud en verwijdering zijn niet in de aankoopprijs inbegrepen.

Voor uw klanten is ICT-financiering een duidelijke oplossing voor dit eeuwige probleem.

Neem contact met ons op

TS sales

Waarom IT financiering?

Er is geen enkele reden waarom uw klanten IT-apparatuur niet op dezelfde manier zouden kunnen financieren als de leasing van een auto of bestelwagen. De voordelen van dit type overeenkomst voor klanten zijn duidelijk. De laatste uitgave van een boekhoudsoftware bijvoorbeeld kan duidelijke voordelen hebben voor uw klant: misschien automatiseert de software een tijdrovend proces, misschien kan hij opportuniteiten identificeren om geld te besparen of winsten te vergroten, misschien is hij gewoon iets sneller dan wat de klant al heeft. Maar ze aarzelen misschien om de aankoop te doen om een aantal redenen: te duur, de verbeteringen zijn vooral incrementeel, en een nieuwere, betere versie komt volgend jaar uit.

Een financiële leasing voor IT kan hen helpen de sprong te maken. Omdat ze in termijnen betalen, worden de vooraf te betalen kosten voor nieuwe technologie substantieel verminderd, en omdat de leasing eindig van aard is, kunnen ze aan het einde van het contract gewoon een nieuwe lease overeenkomst tekenen onder vergelijkbare voorwaarden. Dit betekent dat ze up-to-date kunnen blijven zonder opgezadeld te zitten met inefficiënte of niet-functionele technologie.

Why BNP Paribas Leasing Solutions?

In an intelligent world, IT procurement needs to be smart. Technology evolves fast, changing the way your customers work and demanding that their systems keep up. As an experienced provider of IT finance, we understand this.

We fund a wide variety of software and hardware packages. This means you can offer the exact technology bundle your customer needs – with no compromise. It’s an award-winning approach based on our dedication to simple, reliable finance.