- Greentech

Word leasingpartner in 3 simpele stappen

Klaar om van de voordelen van leasing te genieten en leasing aan te bieden? Het is eenvoudig om leasing partner te worden. Zodra je partner bent, krijg je toegang tot alle informatie en tools om je klanten te adviseren en een passend lease voorstel te doen.

Stap 1. Plan je kennismakingsgesprek.

We beginnen met een gesprek over jouw bedrijf, technologie en dienstverlening. We staan ook stil bij jouw wensen en die van je klanten. We beantwoorden al je vragen over leasing en onderzoeken wat onze meerwaarde kan zijn in jullie samenwerking.
Een kennismakingsgesprek is volledig vrijblijvend en kan bij jou op kantoor plaatsvinden, maar ook online. De keuze is aan jou.

Stap 2. Onderteken de samenwerkingsovereenkomst.

Overtuigd van de mogelijkheden van leasing? Dan stellen we een samenwerkingsovereenkomst op. In dit document bepalen we de essentie van onze samenwerking. Zodra we op één lijn zitten, bereiden we de start voor. Dit kost je helemaal niets.

Stap 3. Ga aan de slag.

Vanaf nu krijg je toegang tot het Lease Offers Portal van BNP Paribas Leasing Solutions. Wij zorgen voor een training. Ook dit is helemaal gratis. Via dit portaal kan je heel eenvoudig de tarieven opzoeken en zelf lease-aanvragen indienen. Je ontvangt binnen de 60 seconden een automatische kredietbeslissing. Zo kan je je klant ook meteen vertellen waar hij aan toe is.

Begin vandaag nog  

Wil je meer weten over de financiering of leasing van jouw GreenTech technologie en apparatuur? Plan meteen je kennismakingsgesprek.