- Greentech

Waarom kiezen anderen voor BNP Paribas Leasing Solutions?

Ben je een aanbieder van groene technologie of apparatuur? Lees hier waarom heel wat bedrijven vandaag al samenwerken met BNP Paribas Leasing Solutions en hoe we ook jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Waarom kiezen partners voor ons?

  • Wereldwijde expertise, lokale ondersteuning: met 20 vestigingen wereldwijd kun je rekenen op zowel globale expertise als lokale ondersteuning op maat, of je nu regionaal of internationaal opereert. We helpen partners met de uitbreiding naar andere landen, ook op het gebied van leasing.
  • BNP Paribas Leasing Solutions maakt deel uit van BNP Paribas Group: dankzij ons breed scala aan diensten, producten en innovatieve oplossingen hou je alle opties open en zijn we een solide partner.

Gespecialiseerd in GreenTech

  • Ons speciale GreenTech-programma is ontworpen om de energietransitie te versnellen en investeringen in duurzame technologieën eenvoudiger te maken, waardoor jouw producten nog aantrekkelijker worden voor de eindgebruiker.

Ondersteuning op maat

  • Met de financiering van meer dan 317.000 projecten in 2022 in allerlei branches, hebben we waardevolle marktinzichten vergaard. Dit betekent dat wij jou kunnen helpen bij het identificeren van markttrends en groeikansen in de wereld van duurzame technologie.
  • Als Europees marktleider hebben we de stabiliteit en het vertrouwen opgebouwd dat essentieel is voor langdurige zakelijke relaties. Een partnerschap met ons voegt extra geloofwaardigheid toe aan jouw aanbod.

Samen staan we sterker

  • Jouw technologie kan de wereld veranderen, en wij zijn er om je daarbij te helpen. Samen maken we duurzame technologieën toegankelijk voor een breder publiek, wat leidt tot een duurzamer rendement en een gezondere planeet.

Word partner en maak samen met ons de weg vrij voor een duurzamere wereld.  

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.