De weg naar duurzaam succes

Aan uw zijde, bij elke stap

Bij BNP Paribas Leasing Solutions willen we onze klanten helpen om hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken door middel van kapitaalefficiënte financieringsoplossingen voor apparatuur. Onze vastberaden engagement voor duurzaamheid stimuleert ons om nauw samen te werken met klanten en hen te begeleiden bij de overgang van eigendom naar een op gebruik gebaseerde consumptie van bedrijfsmiddelen. Deze verschuiving stimuleert een maximaal gebruik van bedrijfsmiddelen, wat bijdraagt tot de bevordering van een circulaire economie.

We richten ons op bedrijven van alle formaten die hun efficiëntie en concurrentievermogen willen vergroten. We bestaan al meer dan 70 jaar en in die tijd hebben we een ruime expertise ontwikkeld in belangrijke sectoren zoals landbouw, bouw, transport, technologie en gezondheidszorg.

Onze marktbenadering omvat direct contact met klanten, partnerschappen met fabrikanten en verdelers en doorverwijzingen via ons moederbedrijf, BNP Paribas – de toonaangevende bank in Europa met een aanwezigheid in 65 landen en een personeelsbestand van bijna 190.000 medewerkers. BNP Paribas zet zich in voor een koolstofneutrale economie tegen 2050 en leidt initiatieven zoals de Net-Zero Banking Alliance en de Low-Carbon Transition Group om klanten te ondersteunen bij hun transitie naar energieneutraliteit.

Geef uw business een boost.

Wil uw bedrijf investeren in essentiële apparatuur en machines? Raadpleeg onze experts om te bekijken hoe onze leasing- en financieringsoplossingen uw business naar een hoger niveau kunnen brengen.

Waarom voor ons kiezen?

Wij helpen publieke en private organisaties om hun werkkapitaal te behouden met flexibele financieringsoplossingen voor bedrijfsuitrusting.

Wij begeleiden onze klanten bij hun transitie naar energieneutraliteit door de overstap naar gebruiksgebaseerde modellen te vereenvoudigen en verspilling van eigendom te voorkomen.

Wij vergroten uw concurrentievermogen door het voor u gemakkelijker te maken om toegang te krijgen tot de apparatuur en technologie die uw bedrijf nodig heeft om te groeien.

Wij zijn aanwezig in 20 landen en bedienen duizenden klanten in verschillende sectoren die willen investeren in essentiële bedrijfsapparatuur, waarbij we gebruikmaken van onze uitgebreide markt- en assetexpertise.

Dankzij de kracht, stabiliteit en wereldwijde voetafdruk van de groep BNP Paribas is ons divers team van experts ideaal geplaatst om uw groeidoelstellingen te ondersteunen.

Voordelen van leasing

Kostenefficiëntie

Leasing stelt u in staat om essentiële apparatuur in te zetten zonder grote aanloopkosten, zodat u uw kapitaal kunt bewaren voor strategische initiatieven.

Flexibele betaling

Leasing biedt soepele betaaltermijnen die zijn afgestemd op uw bedrijf en die inspelen op schommelingen in de seizoensgebonden vraag of op trends.

Toegang tot de nieuwste technologie

Door te leasen krijgt u toegang tot geavanceerde technologie zonder eigendomsverplichtingen, wat betaalbare en tijdige upgrades mogelijk maakt.

Kredietlijnen

Leasingovereenkomsten laten doorgaans kredietlijnen van banken of derden onverlet en bieden op die manier financiële flexibiliteit voor de dagelijkse activiteiten.

Service- en onderhoudsopties

Om de operationele efficiëntie te maximaliseren en stilstand te voorkomen, kunt u onderhoud en reparaties van apparatuur opnemen in uw leasingovereenkomst.

Financieringsopties voor leasing

Welke behoefte aan apparatuur u ook heeft en wat ook de omvang van uw bedrijf is, wij laten uw business groeien door onze expertise in uw sector te combineren met onze financieringsoplossingen:

Zeg maar dag tegen kopzorgen over uw ICT lifecycle management.

Navigeren door de complexe levenscycli van IT-assets kan lastig zijn. Daarom bieden wij gepersonaliseerde oplossingen die zijn ontworpen om de inkoopprocessen te stroomlijnen, het beheer te vereenvoudigen en de efficiëntie te maximaliseren, voor uw hele portefeuille van IT-apparatuur.

  • Flexibele verwerving:
    toegang tot de nieuwste IT-apparatuur via flexibele leasingovereenkomsten zonder voorafgaande kapitaaluitgaven.
  • Apparaatbeveiliging:
    verscherp de processen voor apparaatbeheer en de naleving van de wet- en regelgeving gedurende de gehele levenscyclus van de apparatuur, inclusief een veilige buitenbedrijfstelling.
  • Duurzaam beheer van het einde van de levensduur:
    kies uit verantwoorde opties voor de ontmanteling van IT-apparatuur, inclusief veilige gegevensverwijdering en refurbishment voor hergebruik.

Door met ons samen te werken, krijgt u toegang tot expertise en toonaangevende tools die zorgen voor:

  • Minder administratieve overhead en lagere bijbehorende kosten
  • Verbeterde benutting van bedrijfsmiddelen en uptime
  • Verbeterde financiële flexibiliteit en controle
  • Grotere duurzame verantwoordelijkheid

Klaar om het beheer van uw IT park te optimaliseren?

Neem vandaag nog contact op met ons gespecialiseerd team om uw specifieke behoeften te bespreken en ontdek hoe onze oplossingen uw bedrijf succesvol kunnen maken.

Beheer technologiepark:

Case study
Staged payments propel green technology adoption
In line with their sustainability objectives, the client decided to install a solar PV system, aiming to reduce reliance on the grid and promote renewable energy. The project’s scale and the urgency for timely material and asset procurement posed significant challenges. Balancing the need to protect cash flow during the construction phase while making payments at key project milestones presented […]

Financiering voor uw volgende project

Neem vandaag nog contact op met onze experts en ontdek onze flexibele lease oplossingen voor uw strategische investeringen.