Gespecialiseerde technologie

Overbrug de kloof tussen de technologische droom en de budgettaire werkelijkheid met behulp van slimme financieringsoplossingen.

Moderne bedrijven worden constant voor uitdagingen gesteld: bedreigingen op vlak van security, samenwerken in een hybride omgeving, het garanderen van gezonde werkplekken … Het omarmen van de juiste technologie kan de sleutel zijn tot aanzienlijke voordelen, zoals verhoogde efficiëntie, grotere productiviteit en meer betrokkenheid van de medewerkers.

Onze divisie voor gespecialiseerde technologie staat bekend om het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor het financieren van activa voor diverse technologische producten en diensten die essentieel zijn voor het boeken van zakelijk succes. Onze jarenlange ervaring maakt van ons echte experts op dit gebied en laat ons toe om flexibele, duurzame financieringsmogelijkheden te bieden voor apparatuur, inclusief op gebruik gebaseerde en ‘as a service’-facturering om bedrijven te helpen groeien.

Via ons uitgebreide netwerk van fabrikanten en resellers bieden we onze klanten toegang tot toptechnologie en maken we kapitaalefficiënte investeringen mogelijk via onze flexibele betaaloplossingen.

Geef uw business een boost

Bent u een fabrikant of leverancier van apparatuur?
Ontvang de ondersteuning van onze experts zodat u uw producten gemakkelijker kunt verkopen met flexibele lease- en op gebruik gebaseerde huuroplossingen.

Wil u de apparatuur en machines van uw bedrijf op een slimme manier upgraden?
Ontdek onze lease oplossingen om de groei van uw busines te boosten.

Tot de activa voor gespecialiseerde technologie die we doorgaans financieren, behoren:

Beveiligings-systemen

Audiovisuele technologie en middelen

Schoonmaak-machines voor industrieel gebruik

Kantoormeubelen

Verkoopautomaten

Oplossingen op maat gemaakt voor uw bedrijf

We richten ons op het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor financiering van apparatuur en voor werkkapitaal om uw bedrijf een boost te geven, de risico’s te beperken en uw cashflow te optimaliseren.

Fabrikanten

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van financieringsprogramma’s op maat voor fabrikanten in nichesectoren, waaronder beveiligingssystemen, audiovisuele technologie, catering apparatuur en kantoormeubilair. De door ons aangeboden financieringsoplossingen bieden flexibiliteit voor uw klanten, zodat u uitzonderlijke ondersteuning kunt garanderen in de fasen voor aanschaf, gebruik en verwijdering. Diensten zoals ‘bill and collect’-opties verminderen uw administratieve werklast en vereenvoudigen de facturering aan klanten. Deze oplossingen zijn bedoeld om uw verkoopproces te versnellen door budgettaire beperkingen uit de weg te ruimen en klantloyaliteit te bevorderen. Of u nu rechtstreeks verkoopt of via partners, onze oplossingen voor financiering en de levenscyclus van activa zijn gezamenlijk ontworpen, zodat u maximale klantwaarde kunt leveren.

Resellers

We weten dat resellers prioriteit geven aan het leveren van waarde, zodat de klanten kunnen investeren in de beste oplossing zonder dat ze door budgettaire beperkingen worden gedwongen om compromissen te sluiten. Met onze leasing en financieringsoplossingen voor apparatuur kunt u dit waarmaken en nog veel meer. We kunnen u helpen bij het uitdenken van innovatieve factureringsmethoden, zoals ‘as a service’-modellen, waarmee u terugkerende, voorspelbare inkomsten kunt genereren. Onze oplossingen stroomlijnen de inkoopprocessen en we gebruiken onze kennis inzake asset management om samen met u op zoek te gaan naar ideale opportuniteiten voor vernieuwing en zo een stap te zetten naar duurzame, circulaire bedrijfspraktijken.

Til uw duurzame verkoopstrategie naar het volgende level door middel van Technology Lifecycle Management

Zorg voor een transformatie van uw aanbod van technologieoplossingen door uw klanten te ondersteunen met een holistisch Technology Lifecycle Management programma. Deze innovatieve aanpak vereenvoudigt de inkoop van bedrijfstechnologie, bevordert tegelijkertijd duurzaamheid en ontsluit nieuwe inkomstenstromen voor uw bedrijf.

  • Sterker waardevoorstel:
    Lever een gedifferentieerde en uitgebreide dienstverlening voor Technology Lifecycle Management, inclusief flexibele financiering, asset tracking en end-of-life management.
  • Inkomstengroei:
    Genereer extra inkomsten door verkoop van gebruikte IT.
  • Klantenbinding:
    Cultiveer sterkere partnerschappen met bedrijven die op zoek zijn naar verantwoorde technologische oplossingen.
  • Leiderschap in duurzaamheid:
    Differentieer uw merk en trek milieubewuste klanten aan door praktijken voor circulaire economie te bevorderen.
  • Gestroomlijnde inkoopprocessen:
    Ervaar vereenvoudigde leasing en asset tracking, met als resultaat een vermindering van de administratieve last en een verbetering van de productiviteit.
  • Financiële flexibiliteit:
    Kies uit een reeks financieringsopties om af te stemmen op uw budget en uw bedrijfsdoelstellingen.
  • Duurzame keuze:
    Minimaliseer de ecologische impact door veilige revisie en hergebruik van apparatuur.

Het is een win-winscenario: het levert u een concurrentievoordeel op en uw inkomstenstromen worden gediversifieerd, terwijl uw bedrijfsklanten een aangename, duurzame en kosteneffectieve technologische ervaring genieten.

Klaar om het potentieel van Lifecycle Management te ontsluiten?

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe ons unieke programma uw verkoopstrategie kan verbeteren en uw partners in staat kan stellen succes te boeken.

Oplossingen en voordelen voor partners

Oplossingen en voordelen voor klanten

Bent u een fabrikant of leverancier van apparatuur?

Ontdek hoe we uw verkoop kunnen stimuleren, de tevredenheid van uw klanten kunnen verhogen en uw duurzaamheidsdoelstellingen kunnen ondersteunen.

Bent u op zoek naar de financiering voor het volgende project binnen uw bedrijf?

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze lease oplossingen uw bedrijf naar nieuwe successen kunnen leiden.