Informatie- en communicatietechnologie

Expertise zonder artificiële elementen

Door samen te werken met ‘s werelds toonaangevende ICT-fabrikanten en -resellers stellen we bedrijven van elke omvang, van multinationals tot kleine en middelgrote ondernemingen, in staat om toegang te krijgen tot essentiële technologie voor slimme en efficiënte bedrijfsactiviteiten.

Onze uitgebreide leasing- en financieringsoplossingen dekken het volledige spectrum – van financiering voor resellers, 100% softwarefinanciering en ‘as a service’-betaalsystemen tot all-inclusive leasing. Met onze expertise vereenvoudigen we upgrades wanneer deze nodig zijn en helpen we bedrijven bij het duurzaam beheren van gebruikte activa om hun koolstofvoetafdruk te verkleinen. We kunnen bogen op baanbrekend pionierswerk op het gebied van circulaire oplossingen in de ICT-sector en zetten daarmee de nieuwe standaard met het financieren van technologie.

Geef uw business een boost

Bent u een fabrikant of leverancier van apparatuur?
Ontvang de ondersteuning van onze experts zodat u uw producten gemakkelijker kunt verkopen met flexibele lease- en op gebruik gebaseerde huuroplossingen.

Wil u de apparatuur en machines van uw bedrijf op een slimme manier upgraden?
Ontdek onze lease oplossingen om de groei van uw busines te boosten.

Technolgische activa die we doorgaans financieren omvatten:

Workstations

Laptops

Telecoms

Servers en opslag

Bedijfssoftware

Oplossingen op maat gemaakt voor uw bedrijf

We richten ons op het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor de financiering van apparatuur en voor werkkapitaal om uw bedrijf een boost te geven, de risico’s te beperken en uw cashflow te optimaliseren.

Fabrikanten

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van financieringsprogramma’s voor toonaangevende hardware- en softwaretechnologiebedrijven. Onze oplossingen zijn gericht op het versnellen van uw verkoopproces door budgetgerelateerde obstakels weg te nemen en klantenbinding te bevorderen. Ongeacht of uw route-to-market direct of via een reseller verloopt, onze oplossingen voor financiering en Technology Lifecycle Management worden samen met u ontworpen om uw bedrijf te positioneren als de go-to bron voor alle technologische behoeften van uw klanten. Onze digitale tools stroomlijnen het hele aanvraagproces voor leasing, met geautomatiseerde kredietbeslissingen en geïntegreerde elektronische handtekeningen; de waarborg voor een snelle en vlotte behandeling van uw aanvraag.

Distributeurs en resellers

We zijn ons bewust van de cruciale rol die distributeurs en resellers spelen bij de implementatie van technologische oplossingen voor bedrijven van alle groottes. In nauwe samenwerking met onze distributie- en resellerpartners hebben we oplossingen ontwikkeld voor de financiering van werkkapitaal en technologie die een soepele en efficiënte bedrijfsvoering garanderen voor dit essentiële segment binnen de technologische toeleveringsketen.

Door onze oplossingen voor leasing en Technology Lifecycle Management kunnen resellers nauwere banden aanknopen met uw klanten. Onze oplossingen zijn ontworpen om het inkoopproces te stroomlijnen en met ons platform voor objectbeheer kunnen resellers optimale vernieuwingsmogelijkheden identificeren, waardoor een verschuiving naar duurzaam ICT-verbruik wordt vergemakkelijkt.

Til uw duurzame verkoopstrategie naar het volgende level door middel van Technology Lifecycle Management

Zorg voor een transformatie van uw aanbod van technologieoplossingen door uw klanten te ondersteunen met een holistisch Technology Lifecycle Management programma. Deze innovatieve aanpak vereenvoudigt de inkoop van bedrijfstechnologie, bevordert tegelijkertijd duurzaamheid en ontsluit nieuwe inkomstenstromen voor uw bedrijf.

  • Sterker waardevoorstel:
    Lever een gedifferentieerde en uitgebreide dienstverlening voor Technology Lifecycle Management, inclusief flexibele financiering, asset tracking en end-of-life management.
  • Inkomstengroei:
    Genereer extra inkomsten door verkoop van gebruikte IT.
  • Klantenbinding:
    Cultiveer sterkere partnerschappen met bedrijven die op zoek zijn naar verantwoorde technologische oplossingen.
  • Leiderschap in duurzaamheid:
    Differentieer uw merk en trek milieubewuste klanten aan door praktijken voor circulaire economie te bevorderen.
  • Gestroomlijnde inkoopprocessen:
    Ervaar vereenvoudigde leasing en asset tracking, met als resultaat een vermindering van de administratieve last en een verbetering van de productiviteit.
  • Financiële flexibiliteit:
    Kies uit een reeks financieringsopties om af te stemmen op uw budget en uw bedrijfsdoelstellingen.
  • Duurzame keuze:
    Minimaliseer de ecologische impact door veilige revisie en hergebruik van apparatuur.

Het is een win-winscenario: het levert u een concurrentievoordeel op en uw inkomstenstromen worden gediversifieerd, terwijl uw bedrijfsklanten een aangename, duurzame en kosteneffectieve technologische ervaring genieten.

Klaar om het potentieel van Lifecycle Management te ontsluiten?

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe ons unieke programma uw verkoopstrategie kan verbeteren en uw partners in staat kan stellen succes te boeken.

Oplossingen en voordelen voor partners

Oplossingen en voordelen voor klanten

Bent u een fabrikant of leverancier van apparatuur?

Ontdek hoe we uw verkoop kunnen stimuleren, de tevredenheid van uw klanten kunnen verhogen en uw duurzaamheidsdoelstellingen kunnen ondersteunen.

Bent u op zoek naar de financiering voor het volgende project binnen uw bedrijf?

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze lease oplossingen uw bedrijf naar nieuwe successen kunnen leiden.