Bouw

Experts in de financiering van bouwapparatuur en machines

Of het nu gaat om het bouwen van scholen, woningen, ziekenhuizen of commerciële ruimtes, zware apparatuur en betrouwbare kwaliteitsvolle machines zijn van levensbelang voor de bouwsector.

Deze machines zijn echter vaak duur in aankoop en onderhoud, en de cashflow van bouwbedrijven kan onvoorspelbaar zijn, waardoor ze zich ofwel veel moeten ontzeggen ofwel hun cashreserves moeten aanspreken. Effectief cashflowbeheer in de bouwsector, met zijn wisselende betaalcycli, vereist een strategische financiële planning, vooral voor de aanschaf van nieuw materieel.

We hebben een lange traditie in het leveren van gespecialiseerde financiële oplossingen aan de bouw en werken dan ook nauw samen met topfabrikanten en hun dealer netwerken. Onze experts bouwfinanciering blinken uit in het op maat maken van financieringsprogramma’s voor onze partners die zo hun klanten een betaalbare toegang kunnen bieden tot essentiële bouwapparatuur, waardoor het mogelijk wordt om projecten op tijd en binnen het budget te voltooien.

Geef uw business een boost

Bent u een fabrikant of leverancier van apparatuur?
Ontvang de ondersteuning van onze experts zodat u uw producten gemakkelijker kunt verkopen met flexibele lease- en op gebruik gebaseerde huuroplossingen.

Wil u de apparatuur en machines van uw bedrijf op een slimme manier upgraden?
Ontdek onze lease oplossingen om de groei van uw busines te boosten.

Materieel voor bouw en openbare werken:

Graafmachines

Kranen

Graaflaad-machines

Telescoophandlers

Containers

Oplossingen op maat gemaakt voor uw bedrijf

We richten ons op het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor de financiering van apparatuur en voor werkkapitaal om uw bedrijf een boost te geven, de risico’s te beperken en uw cashflow te optimaliseren.

Fabrikanten

We werken nauw samen met toonaangevende fabrikanten van bouwmachines en ontwikkelen financiële oplossingen op maat om hun marktuitbreiding te vergemakkelijken. Door ons aanbod van producten en diensten voortdurend te verfijnen, stimuleren we duurzame groei door middel van het aanbieden van innovatieve, flexibele betaalstructuren en de mogelijkheid tot voorraadfinanciering. Deze strategische aanpak helpt fabrikanten bij het verkorten van de doorlooptijden, het garanderen van de onmiddellijke betaling voor goederen en het handhaven van een efficiënte producttoevoerketen, van de fabriekspoort tot bij de dealer.

Dealers

Voor dealers uit de bouwsector bieden we uitgebreide ondersteuning om de bedrijfsdoelstellingen te bereiken door middel van oplossingen voor point-of-sale objectfinanciering.
Via kosteneffectieve financieringsoplossingen zoals financiële lease of operationele lease kunnen bouwfirma’s gemakkelijk het materiaal verwerven dat ze onmiddellijk en langdurig nodig hebben. Kosten worden op die manier beter voorspelbaar en beheersbaar.

Financiële leasing bijvoorbeeld is een gemakkelijke manier voor bedrijven die de machines, die ze gebruiken, ook willen bezitten. Door de kosten te spreiden over maandelijkse of driemaandelijkse betalingen, heeft de klant niet onmiddellijk een gat in zijn jaarbudget, wordt de BTW voorgefinancierd en kan hij op het einde van het contract het materieel verwerven door de vooraf bepaalde contractuele aankoopoptie te lichten.


Sommige klanten zijn echter minder geïnteresseerd in bezit en meer in gebruik van het materieel. Geschikter is dan een financiële huur waarbij de huren aftrekbaar zijn en er geen impact is op de balans, maar enkel op de resultatenrekening.

Oplossingen en voordelen voor partners

Oplossingen en voordelen voor klanten

Bent u een fabrikant of leverancier van apparatuur?

Ontdek hoe we uw verkoop kunnen stimuleren, de tevredenheid van uw klanten kunnen verhogen en uw duurzaamheidsdoelstellingen kunnen ondersteunen.

Bent u op zoek naar de financiering voor het volgende project binnen uw bedrijf?

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze lease oplossingen uw bedrijf naar nieuwe successen kunnen leiden.