Groeimotor voor de reële economie

In een wereld in verandering bieden wij oplossingen voor het leasen en het financieren van apparatuur die mensen over de hele wereld voeden, helpen bouwen, verbinden, verplaatsen en genezen.

Bij BNP Paribas Leasing Solutions zijn we gespecialiseerd in het leveren van leasing- en financieringsoplossingen op maat voor diverse bedrijfsactiva in essentiële economische sectoren. Door samen te werken met toonaangevende wereldwijde en regionale fabrikanten, distributeurs en leveranciers van apparatuur is het ons doel om de verkoop van hun producten en diensten te versnellen en tegelijkertijd de overgang te vergemakkelijken naar duurzame businessmodellen die zijn afgestemd op de principes van de circulaire economie. We zijn ervan overtuigd dat de toegang tot apparatuur een cruciale rol speelt bij de verschuiving van een lineaire naar een op gebruik gebaseerde economie. Deze aanpak stelt fabrikanten en leveranciers van apparatuur in staat om actief deel te nemen aan de hele levenscyclus van een bedrijfsmiddel, het gebruik ervan te optimaliseren en afval te minimaliseren.

Daarnaast bieden we ook ondersteuning aan de commerciële klanten van BNP Paribas door middel van financiering van strategische-investeringen in die een concurrentievoordeel bieden. Onze financieringsoplossingen op maat omvatten diensten zoals asset lifecycle management, met name in de sector informatietechnologie.

We stellen onze ruime 70-jarige ervaring ten dienste van onze partners en klanten die op BNP Paribas Leasing Solutions vertrouwen voor onze uitgebreide markt- en assetexpertise, advies op maat en een omvangrijk pakket aan oplossingen voor objectfinanciering en werkkapitaal.

Geef uw business een boost

Bent u een fabrikant of leverancier van apparatuur?
Ontvang de ondersteuning van onze experts zodat u uw producten gemakkelijker kunt verkopen met flexibele lease- en op gebruik gebaseerde huuroplossingen.

Wil u de apparatuur en machines van uw bedrijf op een slimme manier upgraden?
Ontdek onze lease oplossingen om de groei van uw busines te boosten.

Bent u een fabrikant of leverancier van apparatuur?

Ontdek hoe we uw verkoop kunnen stimuleren, de tevredenheid van uw klanten kunnen verhogen en uw duurzaamheidsdoelstellingen kunnen ondersteunen.

Bent u op zoek naar de financiering voor het volgende project binnen uw bedrijf?

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze lease oplossingen uw bedrijf naar nieuwe successen kunnen leiden.