Onze gedragscode

Bij BNP Paribas Leasing Solutions willen we zorgen voor een positieve impact via onze activiteiten en de oplossingen die we bieden aan partners en klanten. We houden ons strikt aan de wetten, voorschriften en ethische principes en we garanderen dat elke beslissing wordt geleid door een diep gevoel van ethische verantwoordelijkheid.

De wereld waarin wij actief zijn, blijft in een snel tempo veranderen. BNP Paribas Leasing Solutions doet al het mogelijke om op deze veranderingen te anticiperen, om zich aan te passen en te innoveren, vertrekkend vanuit een bedrijfscultuur die verankerd is in solide waarden die zonder compromissen worden toegepast. Deze aanpak steunt op de Gedragscode van BNP Paribas, waarin de regels worden gedefinieerd die gelden voor al onze acties.

De Gedragscode van BNP Paribas omvat zeven kernprincipes:

  • Beschermen van de klantenbelangen
  • Marktintegriteit
  • Respect voor collega’s
  • Financiële veiligheid
  • Beroepsethiek
  • Bescherming van de groep
  • Maatschappelijke betrokkenheid

Klokkenluidersbeleid

We zijn vastbesloten om te voldoen aan de wet- en regelgeving en we zetten ons in om de Gedragscode van de groep te handhaven. Om dit streven te ondersteunen, hebben we een kader voor klokkenluiders opgezet. Dit kader maakt de rapportering mogelijk van informatie met betrekking tot misdrijven, bedreigingen van het algemeen belang, schendingen van wet- of regelgeving en overtredingen van de Gedragscode van de groep.

Over BNP Paribas

Ontdek de wereld van BNP Paribas: bestuur, strategie, organisatie en kerncijfers.

Klaar om deel uit te maken van de verandering?

Ontdek hoe een carrière bij BNP Paribas Leasing Solutions uw professionele groei kan stimuleren en hoe wij u kunnen helpen om een positieve impact op de wereld te maken.