Equipment finance for a changing world

Groeimotor voor de reële economie

We zijn trots om deel uit te maken van de BNP Paribas groep en we zijn een van de grootste leasingmaatschappijen in Europa. We beschikken over meer dan 70 jaar ervaring, een aanwezigheid in 20 landen en we zijn actief in vele belangrijke economische sectoren.

We bieden snelle, flexibele en op maat gemaakte oplossingen voor apparatuurfinanciering en werkkapitaal, steeds ondersteund door onze uitgebreide markt- en assetexpertise en de solidititeit van een grote financiële groep zodat we onze partners en klanten kunnen ondersteunen bij de navigatie door een wereld die voortdurend in verandering is.

Waarom voor ons kiezen ?

Of het nu de veranderende werkdynamiek tot baanbrekende digitale vooruitgang betreft, het vermogen van bedrijven om verandering te omarmen is cruciaal. Deze veranderingen bieden heel wat spannende kansen. Het ondersteunen van bedrijfsleiders bij het grijpen en benutten van deze kansen is van cruciaal belang om vandaag vorm te geven aan de toekomst van morgen.

Bovendien vormt de wereldwijde verschuiving naar klimaatneutraliteit een enorme uitdaging die bedrijven aanspoort om progressiever, flexibeler en doelgerichter te worden. Investeren in groene technologieën en milieuvriendelijke consumptiemodellen wordt essentieel voor zakelijk succes en voor de duurzaamheid van de planeet.

En precies daar komen wij in beeld.

Financiering is een sleutelfactor bij de ondersteuning van positieve verandering. Het is een cruciaal element om bedrijven in staat te stellen te investeren, te groeien en zich aan te passen aan een wereld waarin gebruik fors opweegt tegen eigendom.

Door onze financiering van essentiële apparatuur in combinatie met onze uitzonderlijke kennis en expertise in alle markten waar we actief zijn, kunnen wij bedrijven helpen om slimmere en duurzame asset lifecycle oplossingen te leveren.

Wij bieden onze partners flexibele oplossingen voor leasing en werkkapitaal die de omzet verhogen en de cashflow verbeteren. Voor onze klanten vereenvoudigen we de toegang tot essentiële apparatuur en verhogen we de concurrentiekracht en efficiëntie, zonder daarbij te raken aan de waardevolle cashreserves.

Met u samenwerken om echt het verschil te maken.

Door echte partnerschappen op te zetten met onze partners en klanten in onze kernmarkten kunnen wij strategische financieringsoplossingen bieden die mensen over de hele wereld voeden, helpen bouwen, verbinden, verplaatsen en genezen. Hier enkele voorbeelden hoe we de succesvolle duurzame transformatie in deze steeds veranderende wereld ondersteunen.

Uw ideale partner.

Wij zijn experts in markten voor essentiële apparatuur en wij begrijpen de levenscyclus van bedrijfsmiddelen en markttrends. Vertrouw op ons, wij hebben de juiste oplossingen voor uw bedrijf. Ontdek onze sectorspecifieke expertise op het gebied van:

Onze impact in cijfers

+70 jaar

actief

+3000 experts

in Europa en daarbuiten

€39.6 miljard

geleasede activa onder beheer

€14 miljard

nieuw zakelijk volume

320.000

contracten getekend

Aanwezig

in 20 landen

Een Europese leider met internationaal bereik

Klaar om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? BNP Paribas Leasing Solutions biedt leasingoplossingen op maat en de begeleiding van experts om uw traject voor duurzame groei te ondersteunen. Neem contact op met onze lokale experts en schaal uw bedrijf vandaag nog strategisch op.

Ons managementteam

Neil Pein
CEO

LinkedIn

Pascal Layan
adjunct-CEO
LinkedIn

Béatrice Le Terrec
HR Director

LinkedIn

Sophie Testelin
CRO

LinkedIn

Catherine Mathon
CIO

LinkedIn

Marianna Bedacarratz
SS wereldwijd

LinkedIn

Mirco Fusari
CFO

LinkedIn

Tristan Watkins
Landensupervisie

LinkedIn

Ralph Crockett
End-to-End Modernisation

LinkedIn

Onze inzet voor duurzaamheid

Bij BNP Paribas Leasing Solutions erkennen we onze cruciale rol bij het leveren van duurzame oplossingen om onze partners en klanten bij te staan op hun weg naar klimaatneutraliteit. Daarnaast zetten we ons in om onze maatschappelijke en ecologische verantwoordelijkheden na te komen en een positieve impact op de maatschappij te garanderen.

Onze gedragscode

Cultuur en gedrag

Om de positieve impact van ons werk bij BNP Paribas Leasing Solutions te waarborgen, hanteren we de hoogste gedrags- en ethische normen op het gebied van mensenrechten, arbeid, milieu en anticorruptie. Deze Gedragscode is van kracht sinds 2016 en werd ingevoerd door de groep BNP Paribas.

Onze recente onderscheidingen

2019

Efficient Solutions Certificate
Solar Impulse 

2020

European Lessor of the Year
Vendor Finance Provider of the Year

Leasing Life

2021

European Lessor of the year
Leasing Life

2022

European Lessor, Energy transition finance program of the year
Leasing Life

Turkey’s Most admired Leasing Company
Capital Magazine

Top Vendor specialist, Outstanding international Bank-owned Lessor
Leasing World

2023

Vendor Finance Provider of the Year
Energy Transition Financing Programme of the Year

Leasing Life

Top Technology and Medical Funder
Top Vendor Specialist

Leasing World

Ontsluit uw groeipotentieel

Ontdek hoe we uw verkoop kunnen stimuleren, de tevredenheid van uw klanten kunnen verhogen en uw duurzaamheidsdoelstellingen kunnen ondersteunen.

Klaar om deel uit te maken van de verandering?

Ontdek hoe een carrière bij BNP Paribas Leasing Solutions uw professionele groei kan stimuleren en hoe wij u kunnen helpen om een positieve impact op de wereld te maken.

Financiering voor uw volgende project

Neem vandaag nog contact op met onze experts en ontdek onze flexibele leasing- en financieringsoplossingen voor uw strategische investeringen.