Gezondheidszorg

Aandacht geven aan patiënten terwijl de technologie wordt omarmd

Fabikanten en aanbieders van apparatuur in de gezondheidszorg geven prioriteit aan patiëntgerichte zorg door de digitale transformatie centraal te stellen. Het landschap van de gezondheidszorg dat zicht uitstrekt van de patiëntervaring tot klinische en operationele systemen ondergaat aanzienlijke verschuivingen als gevolg van de digitalisering en verbeterde connecties tussen zorgverleners.

Bij BNP Paribas Leasing Solutions erkennen we dat de gezondheidszorg verandert en we weten dat we een cruciale rol spelen bij het stimuleren van zorgverleners om te investeren in technologie die de patiëntenzorg verbetert. Met onze financieringsoplossingen voor gezondheidszorgapparatuur en diagnostische systemen willen we de zorgverleners helpen om hun faciliteiten te upgraden zonder overbelasting van hun financiën.

Geef uw business een boost

Bent u een fabrikant of leverancier van apparatuur?
Ontvang de ondersteuning van onze experts zodat u uw producten gemakkelijker kunt verkopen met flexibele lease- en op gebruik gebaseerde huuroplossingen.

Wil u de apparatuur en machines van uw bedrijf op een slimme manier upgraden?
Ontdek onze lease oplossingen om de groei van uw busines te boosten.

Tot de activa voor gezondheidszorg die we doorgaans financieren, behoren:

Digitale beeldvormings-systemen

ICT-oplossingen voor de gezondheidszorg

Inrichting van operatiekamers

Laboratorium en onderzoek

Microscopen

Op maat gemaakte financieringsoplossingen voor de gezondheidszorg

We richten ons op het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor financiering van apparatuur en voor werkkapitaal om uw bedrijf een boost te geven, de risico’s te beperken en uw cashflow te optimaliseren.

Fabrikanten

Onze financieringsoplossingen voor de gezondheidszorg spelen in op de unieke behoeften van uw klanten en bieden eenvoudige toegang tot essentiële medische systemen en apparatuur voor hoogwaardige patiëntenzorg. In samenwerking met toonaangevende fabrikanten en ICT-leveranciers in de gezondheidszorg komen we tot aantrekkelijke voorstellen die de inkoopprocessen stroomlijnen voor alle zorgverleners, van ziekenhuizen tot wijkgezondheidscentra. Onze financiële experts staan klaar om u te helpen bij het navigeren door complexe aanbestedingen en om uw verkoopteams bij te staan bij het integreren van leasing en financiering tijdens de onderhandelingen voor budgetvriendelijke oplossingen. We ontwikkelen ook ‘as a service’-modellen met partners, waarmee we de klanten flexibele en duurzame waarde kunnen bieden.

Resellers

We bieden financierings- en gezondheidszorgexpertise aan resellers en ondersteunen hen bij het leveren van gezondheidsoplossingen voorverschillende zorgverleners zoals tandartsen, dierenartsen, oogartsen, ziekenhuizen en huisartsen. Onze financieringsoplossingen op maat zorgen voor snelle toegang tot essentiële apparatuur binnen het budget. Daarnaast helpen we resellers met het opzetten van duurzame ‘as a service’- en op gebruik gebaseerde concepten, waarmee zij de relaties met hun klanten kunnen verbeteren.

Zorgverleners

We werken samen met zorgverleners en bieden hun zo de kans om te investeren in essentiële apparatuur voor een optimale patiëntenzorg. Onze gepersonaliseerde financieringsoplossingen zijn erop gericht de kosten van bezit te verlagen en tegelijkertijd gebruiksflexibiliteit te bieden om te voldoen aan patiënt- en klinische vereisten. Met ongecompliceerde betaalstructuren wordt de toegang tot medische systemen eenvoudiger en kunnen de aankopen naadloos worden beheerd vanuit de operationele budgetten.

Oplossingen en voordelen voor partners

Oplossingen en voordelen voor klanten

Bent u een fabrikant of leverancier van apparatuur?

Ontdek hoe we uw verkoop kunnen stimuleren, de tevredenheid van uw klanten kunnen verhogen en uw duurzaamheidsdoelstellingen kunnen ondersteunen.

Bent u op zoek naar de financiering voor het volgende project binnen uw bedrijf?

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze lease oplossingen uw bedrijf naar nieuwe successen kunnen leiden.