- News

Update Maatregelen bij BNP Paribas Leasing Solutions i.v.m. Coronavirus

BUITENGEWONE MAATREGELEN OM DE VEILIGHEID VAN ONZE MEDEWERKERS TE GARANDEREN EN TEGELIJKERTIJD ONZE KLANTEN EN PARTNERS TE ONDERSTEUNEN IN DEZE MOEILIJKE TIJD.

In het licht van de Coronavirussituatie in heel Europa en wereldwijd heeft BNP Paribas Leasing Solutions specifieke maatregelen genomen om de veiligheid van zijn medewerkers en de continuïteit van de bedrijfsvoering te garanderen.

Onze prioriteit is om onze medewerkers, maar ook onze partners, klanten en leveranciers te beschermen door het risico op besmetting te verminderen, in overeenstemming met de gezondheidsafdeling van de BNP Paribas Groep en de veiligheidsrichtlijnen van de lokale overheden die we nauwlettend in de gaten houden.

Een van de maatregelen die we hebben genomen is de veralgemening van thuiswerk voor het merendeel van onze medewerkers. Dankzij de digitalisering van onze processen die we de afgelopen jaren hebben doorgevoerd, kunnen we vandaag de dag het grootste deel van onze bedrijfsactiviteiten op afstand beheren.
Onze teams zijn dan ook volledig uitgerust om de volledige continuïteit van onze activiteiten te garanderen en dezelfde kwaliteit van dienstverlening te bieden.

BNP Paribas Leasing Solutions is altijd dicht bij zijn klanten en partners geweest en is zich erg bewust van de economische en financiële moeilijkheden die COVID-19 veroorzaakt voor de bedrijfswereld. Daarom zullen we binnenkort meer informatie geven over maatregelen om hen te ondersteunen.

Daarbij wordt rekening gehouden met elke bedrijfssituatie en de lokale bijzonderheden. U kunt er zeker van zijn dat wij in deze moeilijke tijden aan uw zijde zullen staan.