FAQ - Veelgestelde vragen over de migratie

De nieuwe portal (lease-offers) is vanaf de tweede week van februari beschikbaar voor u. In de eerste week van februari is de migratie.

U kunt van maandag tot en met zaterdag inloggen tussen 7:30 uur en 22:30 uur. Aanvragen die na 19.30 uur worden ingediend, krijgen de volgende ochtend een terugkoppeling.

De inlogcode voor lease-offers ontvangt u uiterlijk begin februari.

Er is een helpdesk ingericht die u kunt bereiken per mail: migratie@bnpparibas.com. En per telefoon op 073-6399299.

Wat verandert er voor de klanten?

  • De bestaande contractnummers worden gewijzigd. Op de facturen vanaf februari 2019 staan zowel de oude als de nieuwe contractnummers.
  • De facturen die normaliter in december en januari verzonden worden, met een vervaldatum begin februari 2019, zullen uitzonderlijk verzonden worden vanaf 25 februari.

Indien er een SEPA-mandaat ondertekend is, zal de automatische incasso eenmalig niet uitgevoerd worden in de eerste week van februari, maar pas daarna. Bij een volgende termijn zal de incasso weer gewoon op dezelfde datum uitgevoerd worden, zoals gebruikelijk.

Bij een nieuw contract wordt er bij de eerste factuur de BTW over het gefinancierde bedrag in rekening gebracht èn ook de BTW van de koopoptie.

Helaas hebben we een beperkt aantal karakters om de naam te plaatsen in ons systeem. Een bedrijfsnaam die langer is dan 32 karakters wordt daarom afgekort.

Na de migratie kan uw verzamelfactuur anders opgebouwd zijn. U krijgt echter per contract dezelfde bedragen doorberekend. Mocht dit niet duidelijk zijn, dan kunt u altijd contact leggen met onze helpdesk voor een toelichting.

In de overgangsperiode naar het nieuwe systeem kunnen wij tijdelijk geen aanvraag/contractnummers uitgeven.Zodra het nieuwe systeem beschikbaar is, ontvangt u van ons deze nummers. Mocht u al stukken in willen sturen, dan kunt u het veld van het contractnummer leeg laten, dat zullen wij voor u invullen.

The information below is provided for information only and are subject to the legislation of the country where the contract is signed.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij?

Of neem telefonisch contact met ons op
073-6399299

All you need to know
about leasing

AWARDS & RANKINGS

European Lessor of the Year (2017)

Financial Solutions Supplier of the Year (2016)

2nd European lessor in terms of volume of activity and new contracts (2015)

Global coverage

We support our customers and partners in 18 countries, in Europe but also in Asia and North America.