Slim investeren in uw praktijk

Strategisch leasen met behoud van financiële ruimte en fiscale voordelen ?

Voor u als tandarts is investeren noodzakelijk voor de toekomst van uw praktijk.  Tegelijk zorgt dit voor dilemma’s en keuzestress en uitstel betekent een hogere investering als gevolg van de inflatie.   Gaat u investeren in uw pand?  Of kiest u liever voor maatregelen en apparatuur om uw energiekosten te reduceren? Wellicht is uw IT-software aan upgrade toe of wilt u switchen naar een nieuw softwarepakket?  Of geeft u toch prioriteit aan het vernieuwen van uw appatuur en inrichting waardoor behandelingen efficiënter en beter kunnen worden uitgevoerd?

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Onze specialist voor de dentale branche gaat graag met u in gesprek.

Robert Nijland

Robert Nijland
Senior Accountmanager Healthcare
robert.nijland@bnpparibas.com

LEASE UW APPARATUUR EN INRICHTING

Door apparatuur en inrichting strategisch te leasen heeft u een interessante optie in handen, zeker voor u in de dentale sector. Zo maakt u optimaal gebruik van de investeringsaftrek (KIA). Uw investering wordt namelijk fiscaal over meerdere jaren verdeeld.

Het voordeel kan oplopen tot duizenden euro’s per jaar. Strategisch leasen is ook zeker interessant wanneer u wel over voldoende kapitaal beschikt om de investering in een keer te voldoen. Door onze jarenlange ervaring met de dentale branche kunnen we  helpen om slim te investeren en strategisch leasen op een juiste manier in te zetten.  Bovendien werken wij samen met vele toeleveranciers in de dentale branche om snel te kunnen schakelen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?  Onze specialist voor de dentale branche gaat graag met u in gesprek.

WAAROM KIEZEN VOOR BNP PARIBAS LEASING SOLUTIONS

Ben je een aanbieder van tandartsapparatuur? Lees hier waarom heel wat bedrijven vandaag al samenwerken met BNP Paribas Leasing Solutions en hoe we ook jouw bedrijf kunnen helpen groeien.

Waarom kiezen partners voor ons?

Wereldwijde expertise, lokale ondersteuning: met 20 vestigingen wereldwijd kun je rekenen op zowel globale expertise als lokale ondersteuning op maat, of je nu regionaal of internationaal opereert. We helpen partners met de uitbreiding naar andere landen, ook op het gebied van leasing.

BNP Paribas Leasing Solutions maakt deel uit van BNP Paribas Group: dankzij ons breed scala aan diensten, producten en innovatieve oplossingen hou je alle opties open en zijn we een solide partner

Gespecialiseerd in de dentale branche

● Ons speciale Heakthcare-programma is ontworpen om  investeringen in tandartsapparatuur eenvoudiger te maken, waardoor jouw producten nog aantrekkelijker worden voor de eindgebruiker.

Ondersteuning op maat

● Als Europees marktleider hebben we de stabiliteit en het vertrouwen opgebouwd die essentieel zijn voor langdurige zakelijke relaties. Een partnerschap met ons voegt extra geloofwaardigheid toe aan jouw aanbod.

Samen staan we sterker