- CSR - Press release

De últieme teamprestatie van BNP Paribas Leasing Solutions Nederland

BNP Paribas Leasing Solutions gaat 285km rennen voor stichting Kika

Op 1, 2 en 3 september 2017 zal een team van 10 fanatieke lopers en 4 teamsupporters de ultieme team uitdaging aan gaan, de Run4KiKa Estafette. Het team zal in drie dagen een afstand van 285 kilometer gaan afleggen. De start is in Groningen op 1 september en zij zullen finishen bij het prinses Maxima centrum in Utrecht op 3 september. 95 loodzware kilometers per dag in estafette vorm ondersteund door teamsupporters die per fiets de juiste weg zullen wijzen.

Een uitdaging die niet alleen het estafette team dichter bij elkaar gaat brengen maar het gehele bedrijf. Tot September heeft heel BNP Paribas Leasing Solutions namelijk het doel om zo veel mogelijk donaties bij elkaar te krijgen voor stichting Kika. Wij hebben UW hulp daar hard bij nodig. U kunt doneren voor stichting KiKa op onze donatie pagina:

https://www.runforkikaestafette.nl/bnp-paribas-leasing-solutions

Stichting KiKa heeft als doel: het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Bijna 25% van alle kinderen met kanker overlijdt aan deze ziekte. Ruim 75% geneest, maar door een agressieve behandeling kunnen zowel tijdens als na de therapie vervelende bijwerkingen ontstaan. De huidige chemo’s zijn dusdanig agressief dat kinderen die vandaag genezen zijn verklaard op latere leeftijd alsnog bepaalde orgaanbeschadigingen kunnen krijgen.

KiKa heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar onderzoek noodzakelijk.

Dankzij informatie uit afgerond onderzoek, zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.

U kunt ons helpen!
Alle 285 kilometers zijn te koop Voor slechts €25,- per kilometer. Koopt u 3 kilometer of meer dan lopen wij deze kilometers special voor u! Tijdens het evenement zal de desbetreffende loper een leuk eerbetoon doen, welke visueel zal zijn op onze speciale facebook pagina.
Like onze facebook pagina om op de hoogte te blijven van de tussenstand, de voorbereidingen en alle speciale kilometers tijdens de estafette run.